web-marketing-768x528Publicitatea Online este într-o puternică expansiune globală cu o creștere de peste 20% anual și este destinată a înlocui costisitoarele și ineficientele instrumente publicitare ca ziarele, radio, pliante, afișe și alte metode depășite.

Mulțumită vastei noastre rețele de Afiliați, în următorii ani Smalfiland poate reuși cu ușurință a cuceri o mare parte din această enormă piață care continuă să dreneze capitale și investiții vechilor sisteme publicitare.

De ce o societate, un profesionist sau un simplu privat ar trebui să se convingă că a face publicitate pe Smalfiland ar fi mai bine decât să o facă pe Facebook, pe Google sau în oricare altă parte?

Simplu, pentru că pe Smalfiland spațiile publicitare aproape că le dăruim…

 

Pe Smalfiland clic-urile sunt GRATIS!

Toate societățile care vând spații publicitare pe Internet te fac să plătești în baza numărului de clic-uri care sunt efectuate pe anunț.

Problema este că multe din aceste clic-uri sunt efectuate de roboți programați pentru a clica oriunde sunt inserții publicitare.

Pentru a evita acest incovenient, pe Smalfiland nu facem să se plătească clic-urile.

Pe Smalfiland cerem pur și simplu o mică contribuție bazată pe, de câte ori o singură publicitate vine văzută pe o pagină deschisă de către utilizatori.

Acestea sunt extraordinarele noastre oferte pentru agenții de publicitate:

 • Euro 10 pentru 10.000 Vizualizări
 • Euro 20 pentru 20.000 Vizualizări + 10.000 GRATIS (Total 30.000)
 • Euro 30 pentru 30.000 Vizualizări + 20.000 GRATIS (Total 50.000)
 • Euro 40 pentru 40.000 Vizualizări + 35.000 GRATIS (Total 75.000)
 • Euro 50 pentru 50.000 Vizualizări + 50.000 GRATIS(Total 100.000)
 • Euro 100 pentru 100.000 Vizualizări + 200.000 GRATIS (Total 300.000)

 

și toate clic-urile sunt GRATIS!

 

Nu există limite de timp până când să se efectueze toate vizualizările. Velocitatea și completarea campaniei publicitare depinde de frecvența de vizite primite de Rețeaua noastră Socială.

În baza propriilor exigențe, agentul de publicitate poate modifica campania publicitară în orice moment sau să o înlocuiască în totalitate.

În același mod, agentul de publicitate este liber de a suspenda campania publicitară ori de câte ori  dorește și reporni în orice moment succesiv.

 

Cât poți câștiga cu Inserțiile Publicitare?

Pentru a face să crească numărul de inserții publicitare și atrage cât mai mult clienții noștri, vom face în modul ca prețurile noastre să fie întotdeauna mai convenabili decât cele ale concurenței.

În acest mod vom reuși să facem să crească facturatul de inserat în Bugetul Publicitar în favoarea tuturor Afiliaților de Smalfilad.

În pasul 4, ai avut ocazia de a citi că cea mai mare parte din facturatul provenit din publicitate este utilizat pentru a plăti extrasele de cont ale Rețelei noastre de Afiliați.

În special, Afiliații noștri primesc două tipuri diferite de comisioane:

 • 25% din facturatul total a tuturor inserțiilor publicitare sunt inserate în fiecare lună în ”BUGETUL PUBLICITAR” în beneficiul tuturor Afiliaților care au activat Robowos-ul;
 • 50% din fiecare singură inserție achiziționată de către proprii înscriși direcți vine recunoscută Afiliatului Echipei Verzi.

Toți Afiliații Echipei Verzi pot deci promova inserții publicitare pe Smalfiland și câștigă 50% din Comisioanele Directe, în timp ce 25% vor merge în Bugetul Publicitar în beneficiul tuturor Afiliaților.

 

De ce un procentaj așa de  mare?

 

În mod curent concurența noastră vinde pur și simplu spații publicitare pe Internet lăsând agenții de publicitate într-o mare de confuzie, fără nici un tip de instrucțiuni și fără nici măcar un simplu serviciu de asistență.

Smalfiland plătește un procentaj foarte mare deoarece lucru Afiliaților aparținând Echipei Verzi NU trebuie să se termine în a face propunerea, dar a fi în gradul să poată fi apreciați imediat de către agenții de publicitate.

Vei fi de fapt tu însăți a crea inserția(anunțul) astfel încât clientul să poată vedea campania sa publicitară cum ia formă sub ochii săi și în funcție de dorința sa.

În curând agentul de publicitate își va da seama că a face publicitate pe Smalfiland înseamnă a accesa la un serviciu la 360°, unic de acest gen pe care nici o altă Rețea Socială din lume, este în măsură să ofere … nici măcar Facebook-ul.

În practică agentul de publicitate plătește numai spațiul publicitar , dar obține mult mai mult… obține un adevărat serviciu de consultanță GRATUIT!

Este pentru acest motiv că  Afiliații noștri aparținând Echipei Verzi percep 50% din Comisioanele Directe pentru fiecare singură inserție publicitară efectuată de către proprii înscriși.

Pentru a face să crească extrasul tău de cont lunar va fi suficient deci să mărești numărul tău de clienți și de consecință Facturatul tău Direct pentru care vei percepi un procentaj fix de 50%(fără TVA și PayPal).

La prima inserție,în WOS-l tău va apărea vânzarea efectuată, comisionul tău și lista actualizată a clienților tăi care rămân oricum de competența ta pentru totdeauna.

Pentru a putea percepi comisionul este deci necesar ca agentul de publicitate să fie înscris în Smalfiland prin intermediul link-ului tău de Afiliat sau să fi fost repartizat ție ca Matrice Forțată.

Periodic va fi de ajuns să te îngrijești de clienții tăi, actualizând campaniile lor publicitare și reînnoind inserțiile lor pe Smalfiland pentru ca tu să poți continua a primi 50% pe Facturatul Direct.

Fiecare nou client, fiecare nouă inserție, fiecare reînnoire, fiecare nouă plată vor fi comisioane pentru tine. Cu cât ai mai mulți clienți cu atât câștigi mai mult, cu cât mai multe inserții fac cu atât câștigi mai mult.

 

Cum se compilează o Inserție Publicitară

Pentru a compila și publica o Inserție Publicitară pe Smalfiland este foarte simplu.Va fi suficient a urmări aceste simple pasaje:

 1. Fă clic pe butonul ”Crează o inserție”(Crea un’inserzione) sus în dreapta paginii Home.
 2. Alege cel mai bun pachet publicitar în baza exigențelor clientului tău. Explică întotdeauna clientului că, cu cât se investește mai mult în campania publicitară cu atât va fi mai mare numărul vizualizărilor care le vom da GRATIS.
 3. Inserează inserția publicitară descriind-o în mod acurat și captivant.
 4. Alege publicul care vrei să-l ajungi cu anunțul tău, alegând etate, sex, țară și eventual oraș. Dacă inserezi mai mult de un oraș, amintește-ți de a insera o virgulă între un nume și altul. Dacă nu vei efectua nici o alegere, anunțul va ajunge întregul public al Rețelei Sociale. În sfârșit inserează data și ora de început. Dacă nu sunt particulare exigențe, te sfătuim să nu inserezi data de sfârșit de campanie, dar de a bifa pur și simplu căsuța ” Esegui il mio annuncio ininterrottamente dalla data di partenza fino alla scadenza” (Execută anunțul meu neîntrerupt de la data de plecare până expiră).
 5. Verifică inserția publicitară și în sfârșit fă clic pe butonul ”Completează Comanda”.
 6. Succesiv fă clic pe butonul ”Plătește cu PayPal”(Paga con PayPal) și în acest punct lasă ca, clientul să facă plata prin intermediul contului său de PayPal.

După ce a plătit, pentru a vedea inserția va fi nevoie să intre din nou pe Smalfiland , fă clic pe ”Crează o inserție” ( Crea un’Inserzione) și apoi fă clic sus în partea dreaptă pe butonul ”Campaniile Mele” ( Le Mie Campagne). 

 

Următorul nostru obiectiv…

Un pas după altul, suntem crescuți până a deveni o mică armată în marș pe Web cu o Rețea Online compusă din MILIOANE de contacte și conexiuni pe Internet.

În câteva luni am ajuns la peste 2 MILIOANE de contacte ușor de atins de către Robowos cu un singur clic, dar adevăratul punct va fi saltul pentru a ajunge la 10 MILIOANE de contacte. Depășite 10 MILIOANE de contacte vom fi prea numeroși pentru a nu fi notați de către alte mass media.  

Depășite 10 MILIOANE de contacte va fi mult mai simplu a face să se vorbească de noi și a face să decoleze numărul înscrișilor pentru a ajunge la fatidicul prag de UN MILION de Smalfers în toată lumea.

Ajunși în acest punct vom fi o mare armată de Afiliați răspândiți în toată lumea și vom fi în sfârșit pregătiți pentru a fi cotați în bursă. Cotare care ne va consimți găsirea capitalurilor necesare pentru a dezvolta proiecte mult mai importante și a crea alte surse de câștig pentru toți Afiliații noștri.

Velocitatea de realizare a acestui enorm Proiect depinde de câte persoane sunt proiectate a ajunge același identic și comun obiectiv și de la Progresia Geometrică cu care se va răspândi.

Este doar matematică și este numai o chestiune de timp. Astăzi ajungem un public de peste 2 MILIOANE de contacte pe Web, dar în scurt timp sunt destinate să ajungă MILIARDE…

 

Smalfiland, the world we want (Smalfiland, lumea care ne-o dorim)

 

Un călduros salut de la Michele Santise

Președinte și Fondator Smalfiland