killerapp-e1465828351936Proiectul Smalfiland era dificil de gândit și de al face să înceapă , de aici înainte vom fi în schimb mai rapizi și eficienți deoarece avem în spatele nostru lucru cel mai intens, complex și dificil.

Din acest moment înainte ne așteptăm să continuăm de-a lungul unui parcurs strategic bine definit și realizabil fără mari dificultăți deoarece de aici înainte vom avea WOS(Web Office Smalfiland)…senzaționala nostră Killer Apllication.

În jargonul Informaticii ”Killer Application” reprezintă o aplicație tehnologică inovativă la care nici unul nu a gândit încă. Aplicație care în comparație cu concurența rezultă ÎNVINGĂTOARE și DECISIVĂ.

În concluzie Killer Application este acea aplicație tehnologică care permite unei Societăți să pătrundă pe piață cu o forță care o va proiecta imediat cu ani lumină în fața concurenței.

 

Care este a noastră Killer Application?

A nostră Killer Application este WOS(Web Office Smalfiland), o Platformă de Marketing fără egal pe planeta Pământ, care îți va consimți creșterea rapidă a Calificării tale Sociale.

Vei învăța să cunoști WOS în viitor, dar acuma că ești la începutul parcursului tău, te invit a concentra atenția pe trei specifice instrumente pe care se bazează strategia divulgativă a Proiectului Smalfiland.
1. Network Online care are scopul de a lărgi la infinit publicul nostru și deci marea de persoane care în timp se vor adăuga datorită articolelor noastre;
2. Robowos care are scopul de a purta noi înscriși în Smalfiland prin intermediul publicării continue de articole pe cele mai mari Rețele Sociale mondiale;
3. Follow Up care are scopul de a ghida step by step (pas după pas), toți noii înscriși pentru a descoperi Proiectul Smalfiland, până ai purta la crearea Rețelei personale Online.
Scopul acestor trei instrumente este acela de a lucra în colaborare pentru crearea și alimentarea unui circuit fără sfârșit care va servi a difuza Proiectul nostru ”ca o pată de ulei” pe Rețea.

Îți explic pe scurt cum funcționează aceste 3 extraordinare instrumente…

 

1. Neoprita Rețea Online…”publicul nostru”

Network Online reprezintă ”publicul nostru” mai bine zis uniunea contactelor online a tuturor Afiliaților și se concretizează în tabela care o găsești în
WOS-ul tău și care face marketingul nostru mai rapid, flexibil, în mod decis mai de impact.

Dacă te oprești a observa Network Online vei vedea numerele tale că se unesc la numerele tuturor Afiliaților pentru a conflui, toate insieme, în galaxia de Smalfiland, care crește exponențial.

Dacă lași mintea ta să gândească în viitor , vei vedea acele numere întâi devenind milioane și miliarde după aceea, probând incredibilul gust de a vedea progresia geometrică a numerelor devenind realiate sub ochii tăi.

Trebuie să înveți să compari Rețeaua nostră Online și un TV aprins 24 de ore zilnic care trimite de continuo aceleași spot publicitare, fără a se opri la un public de mai mult de 5 milioane de persoane în continuă creștere.

 

Iată, este exact aceasta că intenționez când vorbesc de Killer Aplication!

 

Este necesar ca și tu să contribui la mărirea acestui impresionant the-top-6-social-media-300x114 instrument clicând pe icoanele fiecărei Rețele Sociale pentru a uni contactele tale cu cele a miilor de Afiliați în toată lumea.

A fi prezent în Network Online înseamnă de a avea dreptul de percepire Cote Societare după criteriul descris în Pasul 1.

A fi prezent în Network Online înseamnă pe deasupra a avea dreptul de a percepi în fiecare lună un Venit Meritocratic în funcție de Punctajul de Calitate atins la sfârșitul lunii în baza următorului criteriu: 

  • Google+ = 7 punct 
  • Twitter = 3 puncte
  • Linkedin = 5 puncte
  • Facebook = 7 puncte
  • Team Verde = 100% de bonus pe punctajul total.

Prima dată când vei da autorizația pentru actualizarea numerelor tale, numele tău va apărea pe listă și din acel moment înaite vei fi prezent în extrasul de cont lunar, cu condiția, ca Robowos-ul tău să fie activ.

Pentru a percepi extrasul de cont este de fapt necesar ca Robowos-ul să fie în timpul lunii. A fi prezent în Network Online fără a promova Socialul nostru nu servește nimănui.

În fiecare zi, dedică câteva minute din timpul tău pentru a face să crească Punctajul de Calitate deoarece reprezintă valoarea publicului tău.

Amintește-ți că un Network Online, odată construit, este instrumentul perfect pentru a domina Web-ul în propriul sector de competență și a se poziționa pe piață cu o forță care alte canale publicitare nu au.

 

2. Impresionantul Robowos… ”mitraliera noastră”

Unicul nostru angajament comun este acela de a mări Rețeaua noastră personală Online pe cele mai mari Rețele Sociale din toată lume. O Rețea Online în continuă și constantă expansiune cotidiană.

Robowos însă este instrumentul cu care reușim să publicăm articolele noastre pe paginile celor mai puternice Rețele Sociale pentru a face în modul ca mii de persoane să aterizeze direct pe paginile noastre de înscriere în Smalfiland.

De fapt cu Smalfiland ți-am furnizat o serie de articole precompilate, perfect structurate și redate cu cele mai avansate tehnici de marketing și deja publicate pe blogul tău…

 

Nu ai un Blog? Greșești… Robowos este Blogul tău Automatizat!

 

Robowos este o extraordinară platformă software care consimte fiecăruiablog1-300x225 dintre noi de a avea un Blog personal cu articole precompilate care vin distribuite automat pe toate cele mai mari Rețele Sociale din lume.

Fără ca tu să ai cea mai mică experiență de marketing sau de programare, activând Robowos vei începe să folosești Blogul tău în maniera profesională și automată pentru a face să crească numărul înscrișilor tăi.

Este suficient să activezi Robowos pentru a fi constant prezent pe Social Media pentru toată viața. Articolele tale vor fi publicate și relansate în cantități industriale chiar dacă tu ești ocupat cu pescuitul subacvatic.

 

Robowos lucrează pentru tine și Web-ul va face restul…

 

Abia numele tău va apărea în Network Online, Robowos se va activa în automat și va începe să publice prin rotație articolele în acestă cantitate:
• Facebook: 1 articol pe zi;
• Twitter: 4 articole pe zi;
• Linkedin: 4 articole pe zi;
• Google+: Publicare manuală.

Deci, dacă Network Online reprezintă ”publicul nostru”, Robowos reprezintă instrumentul care ne permite de al ajunge cu un singur click prin intermediul publicării automate ale articolelor pe paginile Social-urilor noastre.

Este suficient de fapt un singur click, UNUL SINGUR, pentru a face în modul ca publicul tău(mic sau mare, oricum ar fi)vine ajuns în mod peren, zi și noapte, de articolele tale distribuite pe paginile tuturor Rețelelor Sociale.

Fie că plouă sau e soare, fie că este Crăciunul sau August, că tu dormi sau ești ocupat cu pescuitul subacvatic, Robowos publică și va continua să publice peste 40 de articole care se găsesc în Wos-ul tău.

Este vorba de peste 40 de articole cu linkul tău de Afiliat ÎNCORPORAT care vor fi publicate PENTRU TOATĂ VIAȚA prin rotație și în mod automat pe toate paginile Rețelelor tale Sociale pentru o singură finalitate:

A purta înscriși în Smalfiland prin intermediul Linkului tău de Afiliat și a face să crească cât mai rapid Echipa ta…

• Cu cât mai mare va fi Echipa ta cu atât mai mare va fi Calificarea ta Socială!
• Cu cât Calificarea ta Socială va fi mai mare cu atât vor fi mai numeroase Cotele tale Societare la care ai dreptul!
• Cu cât va fi mai mare Calificarea ta Socială cu atât va fi mai mare Venitul tău Meritocratic la sfârșitul lunii!

 

3. Follow Up…”ghidul nostru”

Al treilea instrument folosit pentru a completa strategia noastră divulgativă este Follow Up. Follow Up este un sistem automat care eliberează o secvență de email-uri care au obiectivul de a ghida utilizatorul într-un precis parcurs informativ.

În practică, când o persoană se înscrie în Smalfiland prin intermediul invitației tale, va primi în automat o serie de email-uri care vor avea obiectivul de a explica Proiectul Smalfiland purtându-l pe acești aceeași step(pași) care în acest moment îi citești și tu.

Pentru tine, deci, nu va fi necesar să explici Proiectul Smalfiland înscrișilor tăi. Se va gândi sistemul automat al Follow Up-ului nostru ai purta pe acest parcurs de Step invitându-i să activeze WOS și ROBOWOS.

În acest mod, Echipa ta și de consecință Calificarea ta Socială vor crește în automat fără ca tu să faci nimic special, decât să mărești numărul tău de contacte în Rețeaua Online… ceea ce te vom învăța să faci foarte bine în următorii Step a acestui ghid.

 

Ridică-ți privirea dincolo de limitele tale

social-1Italia reprezintă o neînsemnată și MICROSCOPICĂ felie din această enormă piață globalizată și pentru aceasta vom folosi Rețelele Sociale pentru a ne deschide la lumea întreagă, fără limite de spațiu și fără limite de limbă.

Nu vorbești limbi străine?

Nu te gândi la limitele tale și nu căuta scuse pentru a ”nu face”, gândește-te numai să mărești Rețeaua ta Online tot mai mult…

Smalfiland este locul unde poți ajuta și poți fi ajutat. Fără limite, fără invidie și fără rezerve. De aici înainte te vom ajuta să te simți protagonist de o lume deja globalizată, fără ați pune limite.

Într-o piață globalizată nu putem avea limite. Pentru acest motiv în viitor îți vom furniza toate instrumentele necesare pentru a ajunge un public mult mai vast și să facem Proiectul nostru să devină GLOBAL.

 

De ce să facem Proiectul nostru să devină GLOBAL?

 

Google recunoștea propriilor angajați mii de acțiuni în ”Stock Option” cu o valoare de zero(ca acelea de Smalfiland astăzi).

Cu debutul în bursă, fiecare acțiune a fost vândută la prețul de 100 de dollari și astăzi fiecare singură acțiune valorează aproape 600 de dollari. Acesta este motivul pentru care Stock Option au făcut să devină milionară Bonnie Brown.
Google, o societate care până 16 ani în urmă nici măcar nu exista, astăzi însă are o valoare aproape dublă în comparație cu valoarea de piață a tuturor băncilor italiane împreună, unele dintre care au o istorie ultra seculară.

În era Internetului și a Rețelelor Sociale crearea de realități societare globale se întâmplă în timpi și moduri nevăzute până acum, în special se acesta este realizat cu persoane determinate și focalizate.

În ultimii zece ani exemple de acest gen au devenit comune deoarece investitorii percep capacitatea și perspectivele de creștere pentru a putea stima succesul unei societăți în anii care urmează.

Proiectul de dezvoltare, lipsa de inițiative asemănătoare și capacitatea de a oferi servicii în linie cu globalizarea sunt aspecte care în cea mai mare parte capturează atenția analiștilor de piață și a celor care vor să investească.

Peste câteva decenii totul va fi global. Nu se va mai gândi în termeni teritoriali și este clar că, cine va profita de noile tehnologii și devine un premergător poate râvni să acopere roluri de domeniu.

În următoarele decenii marile realități istorice vor fi asimilate de tinere realități globale deoarece nu au fost capabile să se inoveze în timp și de a gândi în termeni globali.

Smalfiland va juca partida sa fără temeri reverențiale față de oricine, făcând Afiliații proprietarii unei realități societare destinată să revoluționeze tradiționalul concept de întreprindere.

 

Este timpul pentru tine de a fi conștient că ești în locul potrivit la momentul potrivit!

 

slide-12Dar nu va fi de ajuns aceasta pentru a realiza visurile tale.
De aici înainte trebuie să pui personalitatea ta, voia și determinarea ta pentru a reuși a transforma acest proiect în proiectul TĂU!

Îmi dau seama că nu toți vor avea răbdarea de a citi acești step(pași) și de ai pune în practică.

Dar cum destul de des se întâmplă în viață mesajele ajung numai la cei care sunt pregătiți ale primi și că nu așteaptă altceva decât o ocazie în viață.

În această aventură eu pun ”Astronava WOS”, know how(cunoștințele), Rețeaua Socială și toată determinarea mea pentru a face din acest Proiect o REALITATE MONDIALĂ… tu vei pune numai click-urile tale!

 

Seamănă stiințifico-fantastic dar nu este…

 

Lumea Rețelelor Sociale este un ocean nesfârșit și suntem numai la începutul unei ere. În viitor vor crește posibilitățile oferite de aceste extraordinare instrumente de distribuție pentru a ajunge rezultate astăzi de neimaginat.

Dacă începi să-ți ridici privirea peste limitele tale, îți vei da seama că în sistemul nostru de marketing, uniunea Rețelei fiecărui Afiliat, în sensul cel mai literar al termenului, face forța.

Misiunea Smalfiland-ului este de a deveni Market Leader Mondial în Publicitatea Online. Și pentru acest motiv cu cât va fi mai mare Rețeaua ta Online, cu atât va fi mai mare Societatea ta.

În calitate de Membru Fondator de Smalfiland, Rețeaua ta personală Online reprezintă Societatea TA și lună după lună, an după an, vom face în modul să devină o organizație de mare valoare…

 

Organizația care va rezulta

din efortul tău va fi Societatea TA!

 

Un salut de la Michele Santise
Președinte și Fondator Smalfiland

 

PS: Cunoști o limbă străină?

Pentru a nu lăsa nimic la întâmplare, în fiecare marți la ora 21.00, ținem o Conferință de Asistență pentru toți Afiliații care vor să pună întrebări în chat sau vor să se prezinte .

Dacă cunoști o limbă străină și dacă ai timp pentru a a frecventa conferințele noastre online , încearcă să intri în Echipa Platinum pentru a adăuga mica ta contribuție la cauză, pentru că fiecare contribuție va merge oricum în beneficiul TUTUROR…

• Cu cât vom fi mai mari cu atât va crește valoarea cotei tale;
• Cu cât mai multe capitaluri vor sosi cu atât va crește cota ta;
• Cu cât vom fi globali cu atât va crește valoarea cotei tale.

Aceasta înseamnă că Afiliații nu trebuie să se simtă separați unul de celălalt, dar parte de o strategie mult mai amplă care țintește să facă din Proiectul Smalfiland un Proiect GLOBAL.