piano-carriera-150x150Felicitări pentru alegerea de a continua lectura Proiectului Smalfiland, înseamnă că ești o persoană curioasă căruia îi place să aprofundeze argumentele. Majoritatea însă se opresc la titlul subiectului după care aruncă la coșul de gunoi.

Ceea ce citești este un Proiect extraordinar de ambițios și nu este făcut pentru persoane superficiale. Acesta este motivul pentru care nu facem interviuri, dar punem la dispoziție acești pași pentru a fi citiți. Ne încredem în auto selecție…

Dacă ai ajuns să citești acest al treilea pas înseamnă că ești o persoană care se apropie idealului nostru. Smalfiland lucrează cu cine are constanța de a urma un parcurs de creștere împreună cu noi …

 

Parcursul Tău de creștere începe de aici!

Pentru a avea succes în Smalfiland este de ajuns să faci două lucruri simple:

1. A activa Robowos pentru a publica articolele tale;
2. A avea constanța de a crește contactele tale pe Rețelele Sociale.

De-a lungul timpului, aceste două acțiuni vor aduce tot mai multe persoane să se înscrie în Smalfiland prin intermediul Link-ului tău de Afiliat, făcându-te să obții în automat Calificări Sociale tot mai înalte.

De fapt, Planul de Carieră din Smalfiland se bazează pe sistemul de Afilieri Online în funcție de criterii obiective, care nu implică “influențabile logici umane” și că, în schimb, favorizează creșterea celor care se dovedesc a fi mai constanți.

Mari portaluri cum ar fi Amazon, eBay, Alibaba, și mulți alții din lume, au construit succesul lor la nivel mondial și ca urmare a efectului Programelor de Afiliere Online.

Chiar și Google, cu serviciul său publicitar numit Google AdSense, nu este străin de fenomenul Afilierilor Online.

În Statele Unite, aceste sisteme sunt folosite în propriile companii de marii ”magicieni” ai finanței ca Warren Buffet si Donald Trump și sunt promovați de mari personaje, cum ar fi Robert Kiyosaki și Anthony Robbins.

Toți cercetătorii de strategii și dinamici de marketing sunt de acord că sistemul de afiliere poate fi un instrument comercial devastator dacă este aplicat la oferta unui bun produs.

Cu toate acestea , pentru a fi un bun Program de Afiliere, este important ca societățile să nu ceară nici un bănuț pentru afiliere, altfel este foarte probabil că este vorba despre o escrocherie camuflată. Stai atent!

 

Cum funcționează Programele de Afiliere?

În esență Programele de Afiliere permit oricui să promoveze produsele și serviciile altor companii pe Web și să fie plătit pentru fiecare operație dusă la bun sfârșit.

Cine aderă la un Program de Afiliere primește un procentaj pentru fiecare tranzacție dusă la bun sfârșit prin efectul publicității sale pe internet, fără a fi nevoie să-și facă griji de nimic altceva.

În practică un Program de Afiliere nu face altceva decât să “deturneze” Afiliaților acea enormă sumă de bani pe care alte companii cheltuiesc pentru a face publicitate în mod tradițional (ziare, TV, radio, broșuri, etc.).

Atunci când o persoană este înregistrată la un Program de Afiliere, i se atribuie un număr de identificare (ID), care apare în interiorul unui “Link Afiliat” special, cu care este posibil a face publicitate.

Ori de câte ori un potențial cumpărător face clic pe acest link, acțiunea este înregistrată astfel încât, după achiziționare, Compania poate recunoaște Afiliatului comisionul stabilit.

Programele de Afiliere permit un raport ”WIN-WIN” între furnizorul unui serviciu și Afiliații care aleg să-l promoveze.

Este un raport ”WIN-WIN” deoarece câștigă ambele părți:

• Câștigă Afiliatul pentru că primește un procentaj pentru fiecare tranzacție dusă la bun sfârșit prin efectul publicității sale, fără a fi nevoie să-și facă griji de nimic altceva.

• Câștigă producătorul, deoarece câștigă mai mult datorită achizițiilor efectuate de către noii clienți aduși de către singurul Afiliat, clienți care într-un alt mod nu ar fi ajuns.

 

Nimic nu este perfect, totul este perfectibil …

 

Totuși, există un dar…

Punctul dureros a TUTUROR Programelor de Afiliere tradiționale este că nu permit Afiliaților de a avea un bun venit pentru simplul motiv că au ”câștiguri limitate”.

În teorie Companiile promit câștiguri mari, dar în realitate nu este așa.

Chiar dacă ai multă vizibilitate pe web și chiar dacă multe dintre contactele tale cumpără ceva, ai întotdeauna și oricum un public limitat de probabili clienți, format din câteva sute de oameni. Și acolo te oprești!

Astfel încât vei purta acasă câțiva euro pe lună, care desigur nu-ți vor schimba viața. În plus tradiționalele Programe de Afiliere nu permit să faci carieră în interiorul Companiei cu care colaborezi.

Aceste limite nu sunt prezente în Planul de Carieră din Smalfiland , care însă leagă profiturile lunare la Calificările Sociale , pentru a permite tuturor să-și creeze un venit care crește an după an în raport cu dezvoltarea carierei.

 

Planul de Carieră în Smalfiland

tabella-carrieraPlanul de Carieră de Smalfiland a fost dezvoltat luând ca model cele mai de succes companii americane, dar a fost pivotat pe așa numitul ” calcul pentru diferența de venit “, care îl face mult mai transparent și meritocratic.

În practică, Planul nostru de Carieră prevede obținerea unei determinate Calificări Sociale la ajungerea unui anumit număr de membri în propria Echipă.

Calificarea nu reprezintă un grad pentru ”a comanda”. În Smalfiland nimeni nu comandă nici unul.

Calificarea Socială reprezintă doar gradul de angajament în proiect și este folosit pentru a identifica persoanele care merită comisioane mai mari și majore cote societare.

• Nu suntem interesați de a crea ierarhii…
• Nu suntem interesați să privilegiem rude și prieteni…

• Noi suntem interesați de a te ajuta să devii un Leader afirmat a acestei Companii, oricine tu ai fi…

Se numește meritocrație și este unul dintre pilonii de bază a acestui Proiect.

 

În Smalfiland nu există piramide …
În Smalfiland studentul poate depăși maestru …

În Companiile de tip tradițional organigramele sunt structurate aproape “rigid”, în care nu există niciodată un post pentru doi și mai presus de toate nu este o metodă transparentă și bazată pe merit, care permite a se înțelege cine este mai competent să ocupe acel post.

Cei care sunt deja așezați, sunt atenți să nu încurajeze avansarea unui pretendent de la etajele inferioare, pentru frica de a nu-și pierde locul de muncă…

În timp ce, Planul de Carieră de Smalfiland inversează acest concept și face în modul să crești numai dacă ești capabil de a face să crească și alții, permițând de-a dreptul unui elev de-al tău de a te depăși în carieră… fără a influența cu nimic rezultatele tale.

Da, dacă elevul tău te depășește în carieră, tu nu pierzi nimic din ceea ce ți-a fost recunoscut anterior. Nu pierzi nici un bănuț. În acest mod această depășire va avea loc fără discuții și fără gelozie.

Se favorizează pur și simplu cariera celor mai determinați și constanți, în timp ce, cei ce sunt depășiți vor avea oricum și pentru totdeauna Venitul Meritocratic și Cotele Societare prevăzute pentru Calificarea lor Socială.

Cel ce va fi depășit este pur și simplu stimulat să depună mai mult efort pentru a câștiga pozițiile pierdute și cu acestea, dreptul de a primi profituri mai mari și mai multe cote societare . Dacă valorezi, Smalfiland te premiază.

 

Să facem un exemplu…

 

Algoritmul matematic care gestionează Planul de Carieră de Smalfiland a fost calibrat în modul de a acționa după două criterii meritocratice diferite de avansare:

• Numărul total al membrilor prezenți în echipa ta, la orice nivel;

• Numărul și calificarea membrilor înscriși prin intermediul Link-ului tău.

În acest fel intervine un fel de barieră meritocratică.

Facem un exemplu luând în considerație calificarea de Team Manager: 30 de înscriși(cu 4 Guest în paralel).

Numărul 30 reprezintă numărul de înscriși care trebuie să-i ai în echipa ta.

Acest lucru înseamnă că ai putea avea un singur înscris în echipa ta și să ajungi la 30 de persoane, numai prin efectul muncii desfășurate de către înscrisul tău.

Pentru a evita exploatarea muncii altora, există o a doua cerință de a fi respectată, un fel de barieră meritocratică.

Cea de-a doua cerință este cea indicată între paranteze, în acest caz 4 Guest. Aceasta înseamnă că în afară de a avea 30 de înscriși în total în echipa ta, trebuie să ai cel puțin 4 dintre aceste persoane înscrise prin intermediul Link-ului tău de Afiliat.

Nimic complicat, algoritmul controlează întregul sistem.

Deci, pentru a ajunge Calificări Sociale superioare, trebuie să fii constant și să fii disponibil să dai asistență înscrișilor tăi. A da asistență înseamnă a fi disponibil pentru a da clarificări.

Noi nu trebuie să insistăm și nu trebuie să convingem nici unul, dar dacă găsim o persoană care vrea să ”crească” în Smalfiland, trebuie să știm să o ajutăm și să o încurajăm.

În practică, câștigă poziții cine ajută Afiliații din propria echipă să crească de Calificare. În Smalfiland de fapt crești, dacă ajuți pe alții din echipa ta să crească. Este ”echipa câștigătoare”, niciodată singurul individul.

Sunt concepte dificile de a fi înțelese dar care devin de o simplicitate dezarmantă când observi progresul carierelor Afiliaților în interiorul WOS-ului, în secțiunea ”Qualifiche Sociale”.

Deja astăzi se poate observa că unii Afiliați au o Calificare inferioară a altora, chiar dacă au un număr superior de înscriși în propria organizație. În acel caz a fost o ”barieră meritocratică”.

Pentru acest lucru în Smalfiland elevul poate depăși maestru…

• Cine are o Rețea Online mai mare va reuși să facă mai mulți înscriși decât propriul Trainer, deoarece articolele sale vor fi citite de un public mult mai mare și va putea conta pe un flux continuu de noi înscriși.

• Cine este cel mai bun în a da asistență propriilor înscriși, ajutându-i să obțină Calificări Sociale superioare, va putea să depășească propriul Trainer, numai cu forța muncii sale, fără să influențeze cu nimic calificările celorlalți.

 

Smalfiland elimină frontierele naționale

Pentru a da un maxim impuls dezvoltării internaționale a Smalfilad-ului,social-1 Planul de Carieră a fost gândit pentru a consimți Afiliaților să depășească cu ușurință granițele naționale și să răspândească Proiectul nostru în oricare națiune.

Smalfiland este un Proiect global și pentru aceasta Planul de Carieră nu face distincții de naționalitate și zone geografice. Un Afiliat poate să facă înscriși în oricare parte în lume.

Nu vorbești limbi străine? Nu te gândi la limitele tale, gândește-te numai la ați mări Rețeaua ta Socială tot mai mult. Cine aderă la Proiectul Smalfiland trebuie să-și facă griji numai pentru creșterea propriei rețele Sociale.

După cum știi, după aceea se va ocupa Robowos pentru a canaliza utilizatorii pe link-ul tău de Afiliat și succesiv se va ocupa Follow Up a purta înscrișilor tăi să citească acești pași traduși în limba lor.

După cum vezi, nimic nu este lăsat la întâmplare și pentru acest motiv, Planul de Carieră Smalfiland va fi un puternic sistem viral, care ne va face cunoscuți în toată lumea în puțini ani.

Internetul și noile tehnologii fac extrem de simplă această sarcină. Prin intermediul web-ului numărul de contacte care le poți canaliza în echipa ta devine practic nelimitat.

Internetul și noile instrumente de comunicare, cum ar fi Skype, Teleconferințele, Forum și Rețelele Sociale vor fi numai unele dintre instrumentele prin intermediul cărora vom ajunge pe oricine în oricare parte din lume, în timp real și în maniera absolut gratuită.

 

În acest Proiect nu vei avea limite…

hsands-e1471022695939Smalfiland oferă atâtea oportunități și nu cere nimic în schimb, cu timpurile în care trăim este un lucru grozav…

Ai devenit parte dintr-o echipă într-adevăr specială, unde scopul comun este acela de a realiza o mare Companie în sectoarele în avangardă, ajutând fiecare persoană din jurul nostru să beneficieze de lumea digitală.

Chiar în acest simplu concept ”a ajuta cei din jurul nostru” este cheia succesului Tău personal în această Companie. Cu căt vei fi mai capabil și orientat a face să crească alții, cu atât mai mult vei crește și tu însuți, ajungând satisfacțiile economice la care aspiri și să te bucuri de prietenia și stima persoanelor care le-ai stimulat să lucreze alături de tine.

În acest Proiect nu vei avea limite. Rezultatele tale vor fi direct proporționale cu perseverența cu care vei urmări visul tău, dar mai presus de toate a ști să-ți creezi o echipă afiliată, capabilă să opereze cu onestitate și transparență.

Recompensa celor care vor ști să se dedice altora, pentru cei care vor fi constanți în timp, care vor ști să depășească micile dificultățile cotidiane, este unul dintre rezultatele cele mai frumoase sperate de cineva : independența economică sau mai bine zis libertatea de a alege cum, unde și cu cine vrei să-ți trăiești propria viață.

Pentru unii dintre Smalfers premiul va fi ajuns în curând. Pentru alții călătoria va fi mai lungă. Dar pentru toți bucuria profundă va fi aceea de a participa împreună la realizarea unui Proiect care a plecat din Italia pentru a ajunge într-o zi în întreaga lumea.

 

Salutări de la Michele Santise
Președinte și Fondator Smalfiland