wos-3Smalfiland este o Rețea Socială care recunoaște un ”Venit Meritocratic” tuturor Afiliaților săi.
Deci, pentru a percepi extrasul tău de cont, nu este suficient a fi înscris pe Smalfiland, dar este nevoie de a deveni un Afiliat activând WOS-ul(Web Office Smalfiland).
Numai după ce ai activat WOS-ul tău vei deveni un Afiliat Smalfilandși vei putea percepi Venitul Meritocratic lunar în funcție de aportul tău personal.
WOS-ul este un adevărat ”birou online”care îți va consimți de a rămâne actualizat de tendința activității tale și de creșterea rapidă a Calificării tale Sociale.
Pentru a activa WOS-ul este necesar a urmări câteva simple pasaje:

 

1. Fă clic pe tasta ”Activează WOS”

După ce ai efectuat accesul pe Smalfiland, fă clic pe tasta ”Activează WOS” care o găsești sus în dreapta. Se va deschide o pagină cu Regulamentul de Afiliere care, după ce l-ai citit, va trebui să accepți clicând pe tasta ” am citit și accept regulamentul”.

 

2. Completează secțiunea ”DATE PRINCIPALE”

După ce ai acceptat Regulamentul de Afiliere va trebui să inserezi datele tale în Profilul de Afiliat care va trebui să-l completezi în fiecare parte.
Completează spațiul de la ”Ragione Sociale” numai în cazul în care înscrii o societate.
Este important să inserezi o copie a unui document de identificare deoarece Smalfiland nu poate plăti persoane anonime. Amintește-ți de a atașa atât fața cât și verso documentului de identificare. În cazul buletinului de identitate, care are numai o singură parte, se atașează aceeași imagine în ambele părți(față, spate). Fiecare document atașat nu trebuie să depășească dimensiunea maximă de 1MB de spațiu.

post-5-fig-2

 

3. Completează secțiunea ”PROFILI SOCIAL”

În această secțiune poți insera linkul profilurilor tale de Facebook, Linkedin, Twitter și Google+. Dacă nu ai încă un profil pe unul din aceste Rețele Sociale, poți lăsa liber relativul spațiu pentru al completa într-un al doilea moment. În următorii pași îți vom explica cum se creează profilurile pe Rețelele Sociale pe care nu ești încă prezent.

post-5-fig-3

 

4. Completează ”RESIDENZA e ALTRI DATI”

În aceste secțiuni este important a insera un număr mai mare de informații deoarece servesc Biroului de Contabilitate pentru completarea chitanțelor pentru comisioanele care îți vor fi eventual plătite.
De asemenea, dacă nu inserezi email-ul tău PayPal, nu-ți vom putea plăti extrasul de cont.
Totuși, dacă nu ai un account PayPal inserează oricum email-ul tău cel mai bun. Vei putea crea un profil PayPal gratuit într-un al doilea moment. Amintește-ți că Smalfiland lichidează plățile când ajungi la suma de 50 de euro de comisioane. Aceasta înseamnă că vei primi ceea ce ți se cuvine la ajungerea acestei sume.
În cele din urmă inserează o fotografie a ta clicând pe ”sfoglia”

post-5-fig-4

 

5. Confirmă modificările profilului tău

post-5-fig-5După verificarea elementelor ”Informativa pentru privacy și condițiile generale de uz” și ” regulamentul de Afiliere” dă clic pe tasta CONFIRMĂ.
În termen de câteva ore , după ce s-au efectuat verificările datelor și a documentelor inserite, vom prevedea la activarea WOS-ului și vei primi un email pentru a fi avizat. Ulterior îți vom trimite alte email-uri pentru a te ajuta să continui experiența ta în Smalfiland.
Ajuns în acest moment , pentru a intra în Wos-ul tău va suficient să intri din nou pe Smalfiland și să dai clic pe tasta ”Accesează WOS” care o găsești sus în dreapta.

 

 

 

Un salut de la Michele Santise
Președinte și Fondator Smalfiland