immagineCu acest pas vom descoperi cea mai puternică Rețea Socială, un excepțional instrument de partajare, încă puțin cunoscut dar destinat a fi cel mai mare…GOOGLE+.

Google+ este cel mai bun instrument de partajare deoarece reușește să pună împreună cele mai bune caracteristici de Linkedin, Twitter și Facebook într-o singură platformă socială, mult mai intuitivă și deci mult mai simplă de utilizat. Nu este un caz că o acțiune de Google este cotată aproape cu 900$.

Pentru a accesa Google+ este suficient a avea un account de poștă electronică GMAIL. A avea un account de poștă GMAIL este recomandat deoarece oferă cele mai bune servicii în absolut.

Dacă intri în account-ul tău de poștă GMAIL, sus în dreapta găsești un pulsant(buton) cu toate aplicațiile. Este suficient să faci clic pe G+ și ești în automat și pe Rețeaua Socială de Google, sau Google+.

 

Începe de la prezentarea ta

Abia intrat, fă clic pe butonul ”Home” și-ți va apărea un menu în verticală, dă apoi clic pe ”Profil”. Ulterior dă clic sus pe ”Informații”, unde va trebui să inserezi două mici conținuturi în dreptunghiul din dreapta”Istoria”.

Pentru a o face trebuie să dai clic pe butonul ”modifică” și inserează următoarele conținuturi:

 

*******

În panoul ”Titlu”: Smalfiland… Rețeaua care te Plătește, te Formează și a căruia ești proprietar!

În panoul”Mă prezint”: Sunt Social Manager Smalfiland.

Smalfiland este noua Rețea Socială care te Plătește, te Formează și a căruia ești proprietar!

  1. Smalfiland te Formează pentru că toți înscrișii pot frecventa cursuri online gratuite pentru a deveni Programatori, Web Master, Consultanți Marketing, Creativi Digitali și mult mai mult încă…
  2. Smalfiland te Plătește deoarece lunar o cotă din facturat este împărțită între toți Afiliații în baza Calificării Sociale a fiecăruia;
  3. Smalfiland este Rețeaua Socială a căruia ești Proprietar deoarece 45% din cotele societare sunt de proprietatea tuturor Afiliaților în proporție cu ”Calificarea Socială” la care se reușește să se ajungă.

În esență, construim o Rețea Socială toată a noastră pentru a beneficia de utilele provenite din Publicitatea Online și din valoarea de piață pe care o va avea acest Social în viitor.

În prezent suntem puternic angajați în a ne extinde în toată lumea…nu pierde ocazia de a te înscrie pe Smalfiland și de a activa Robowos-ul pentru a face să crească cât mai rapid Calificarea ta Socială. TOTUL ESTE GRATIS!

ÎNSCRIE-TE PE SMALFILAND DE PE URMĂTORUL LINK:

*******

 

ATENȚIE: Nu uita să inserezi Link-ul tău de Afiliat.

În acest mod vei avea pregătit biletul tău de vizită pentru toți cei care îi vei invita să intre în cercurile tale. Titlul și prezentarea sunt de fapt primele informații care le citesc cei care vor primi invitația ta.

 

Acuma ” încercuim” target-ul nostru

În Google+ există ”cercurile” care corespund tag-urilor de Linkedin. Spre deosebire de TAG, cercurile de Google+ sunt mult mai ușor de a forma și de a gestiona.

Dacă faci clic pe “Home” și apoi te duci pe “People”, îți va apărea o nouă pagină cu un meniu deasupra. Printre elementele din acest meniu poți găsi “cercurile tale”, în partea de sus în partea dreapta.

Făcând clic pe “cercurile tale”, apare o altă pagină. În partea din stânga jos poți găsi un cerc cu un ”+”, trebuie doar să faci clic pe el pentru a crea un nou cerc pe care îl poți numi “Marketing 1”.

Va fi de fapt suficient pentru a insera persoane cu aceleași interese(target) ca și tine, deoarece acestea primesc direct notificarea văzând motto-ul si prezentarea, ca și cu Twitter, atunci când urmărești pe cineva.

În acest moment, poți începe să creezi cercurile de marketing și a le completa interceptând “Target-ul de Marketing.” În zilele următoare, lunile și anii vei putea crea “Marketing 2”, “Marketing 3”, și așa mai departe …

 

Unde găsești Target-ul tău?

Întrebările pe care trebuie să și le pună un expert de Marketing sunt 2:

  1. Care este Target-ul meu de referință?
  2. Cum fac al intercepta?

Trebuie deci să identifici o categorie de persoane interesate a ceea ce faci și ulterior a găsi modul pentru al intercepta prin intermediul Social-urilor sau oricărui alt instrument potrivit.

Poți identifica target-ul tău în baza a ceea ce fac ( identifică categoria) sau în baza a ceea ce doresc(identifică interesele).

Dacă cauți persoane care au interese în sectorul tău, pe Google+ ai un singur loc unde să le interceptezi. Target-ul tău este exact acela care-l găsești inserând categoria în motorul de căutare de deasupra.

Un alt mod pentru a căuta Target-ul tău este să folosești Community( Comunitățile) care tratează sectorul pe care îl cauți. Du-te deci pe ”Home ” de Google+ și intră în Community.

Dacă inserezi cuvântul care identifică Target-ul tău în motorul de căutare al comunităților, vei vedea sute de comunități cu mii și mii de înscriși.

Este de ajuns a te înscrie în comunități, făcând apoi clic pe numărul care indică înscrișii și ți se va deschide un număr interminabil de contacte target-izate. Începe deci să faci cercuri de 50 de persoane.

Aceste comunități de Google+ sunt instrumente excepționale pentru a face marketing. Poți intra fără a cere permisul nimănui și a invita persoane în cercurile tale sau postare link-ul unuia dintre articolele tale.

 

Începe a partaja conținuturile tale pe Google+

În așteptarea intrării în funcție a Robowos-ului și pentru Google+, pe măsură ce faci cercurile, te poți dedica partajării articolelor tale pe Google+, exact cum faci cu alte Rețele Sociale cu Robowos.

Este suficient să faci clic sus în stânga în panoul ” ce noutăți ne spui?” și să postezi link-ul articolului care-l poți copia sau posta manual direct din Robowos.

După ce hai inserat link-ul articolului tău trebuie să faci clic pe ”adaugă nume, cercuri sau adrese email”. În acest caz Google+ îți va sugera să inserezi cercul cu care vrei să partajezi postul tău. Fă clic numai pe două voci:

  1. ”Public” pentru a fi văzut de toate cercurile tale;
  2. ”Cercuri extinse” pentru a fi văzut de toate cercurile tale și de toate persoanele cercurilor lor.

Pentru moment limitează-te deci a partaja în ”Public” și ”Cercuri extinse” FĂRĂ a selecționa nici un cerc în particular.

Pentru a posta în comunități de interesul tău, du-te pe ”Home” și dă clic pe ”Community”. Caută deci ceea ce se adaptează mai bine target-ului tău și postează conținuturile tale.

 

Un călduros salut de la Michele Santise

Președinte și Fondator Smalfiland

 

PS:
Pentru a înțelege mai bine cum funcționează aceste instrumente este de preferat a participa la conferințele noastre online de Marția.
Pentru a participa la conferințele noastre va fi suficient de a clica pe fraza link-ată de dedesubt în fiecare Marți la ora 22.00: INTRĂ ÎN CONFERINȚĂ